Raskaan kaluston myynti, osto ja maahantuonti

Olemme luotettava raskaan kaluston myyntiä ja ostoja tekevä yritys. Osaamme neuvoa asiakkaitamme ostopäätöksen tekemisessä, tarjota luotettavaa tietoa sekä läpinäkyvää hinnoittelua. Edustamme kotimaista liiketoimintaa. Meidän kanssamme asioidessa voit luottaa toimintaamme.

Myymme ja ostamme monipuolisesti raskaan kaluston ajoneuvoja ja koneita laidasta laitaan - rekkoja, maatalouskoneita, traktoreja, kaivureita ja kuormureita jne.
Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjonnastamme!

rhdr

Meidän kauttamme kattavat rahoituspalvelut!

rekka-auto

Ostamme kuljetusajoneuvoja ja muuta raskasta kalustoa jälleenmyyntiin

Myy meille autosi, rekkasi, työkoneesi tai muut kulkuneuvosi. Ostamme, myymme ja vaihdamme kuljetusajoneuvoja ja koneita vuosien kokemuksella.

Ota yhteyttä myyntiasioissa, vaikka heti.

KATSO MYYTÄVÄT KOHTEEMME:

Kuljetusajoneuvojen, autojen ja rekka-autojen maahantuonti

Tuomme maahan erilaisia ajoneuvoja vuosien kokemuksella ja aikatauluista kiinni pitäen. Osaamme kuljettaa niin rekat kuin kuorma-autot sekä paketti-, sora-, betoni-, säiliö- ja tienhoitoautot lakien ja säädösten mukaisesti. Voimme tuoda ajoneuvot kaukaakin.

Huolehdimme puolestasi myös ajoneuvon siirtoluvan, rekisteröinnin ja alv:n, jos haluat. Voimme tuoda ajoneuvon maahan myös trailerilla, jos ajoneuvolla ei ole voimassaolevaa rekisteröintiä tai siirtolupaa.

Kysy lisää!